dochter van Huitema-Vallinga BVVallinga - de Jong is aangeslotten bij Bouwgarant & Bouwend Nederland

Overname door Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V.

Bouw- en restauratiebedrijf de Jong B.V. te Workum is overgenomen door Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. te Bolsward. Vanaf 1 januari 2016 is het bedrijf een dochteronderneming van Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. De dochteronderneming gaat verder onder de naam Vallinga - de Jong (Restaureren & Bouwen).

Domien Vallinga en Sjirk de JongVallinga - de Jong is gespecialiseerd in het restaureren van historische panden/gebouwen, onlangs is het Stadhuis te Bolsward en De Sneeker Waterpoort gerestaureerd. Ook voor onderhoud en klassieke nieuwbouw kunt u terecht bij Vallinga - de Jong (Restaureren & Bouwen).

De voormalige eigenaar Sjirk de Jong (Bouw- en restauratiebedrijf De Jong B.V. te Workum) blijft werkzaam binnen Vallinga - de Jong. Komende jaren wordt de kennis en specialisatie van het restaureren overgedragen. Door de overname beschikt het bedrijf over meer personeel en zijn er kansen om grotere projecten aan te nemen.

Sjirk de Jong vindt het prettig en heeft een goed gevoel dat op deze manier het bedrijf kan groeien. Wij zijn echter geen onbekenden van elkaar, want enkele jaren geleden hebben wij de Martinikerk te Bolsward gerestaureerd. Deze samenwerking was prettig en tevens goed verlopen met een gewenst resultaat.

Vallinga - de Jong heeft een geheel nieuwe website en socialmedia pagina's gekregen, zodat alle projecten zijn te volgen.